vrijdag 14 juli 2017

Maart 9 2017 Behendigheidstalentje Luna en filmster Tito lagen in een vuilnisbak, met broertje Simba en zusje Tara.

 3 van de 4 pups

Een geluk dat Rocio en Paco hen vonden. En meer dan dat: deze hondenliefhebbers en -trainers namen hun eerste socialisatie ook nog eens goed ter hand. 15 november 2012 kamen ze naarNederland. Van Luna en Tito kwam recent nog een update.


Luna is getrimd

Luna met Nora

Behendigheidstalentje Luna woont in het Friese Hardegarijp bij Richard en Nynke, hun 4 kinderen en hond Nora: ‘Luna is een onmisbaar onderdeel van ons gezin. Luna heeft met Nynke tot en met de behendigheidstrainingen gedaan. Ze is goed gesocialiseerd en een onmisbaar maatje voor onze kinderen en onze Nora. We kunnen ons het leven zonder haar niet meer voorstellen.’


 Luna in actie

Enkel positieve geluiden vanaf het begin: mooi, lief, schrander, gek met de kinderen, vormt een team met Nora, die helemaal is opgeleefd door Luna. Maar hartendief Luna geeft niet alleen veel, ze krijgt ook veel bij deze sportieve familie. Zelfs in de winter kamperen ze echt: in een tent. De honden hebben dan een heerlijke schapenvacht. En de leuke trainingen met bazinnetje Nynke niet te vergeten.

Hieronder Tito 4 maal

Televisiester Tito woont in Rotterdam in een mooie villa met super grote tuin. Hij heeft een heerlijk leven, wandelt veel en gaat altijd mee op vakantie. Hij kan zeer hard rennen. Hij slaapt met de poes en de oude Welsh Terrier Oscar. Ook Tito is slim, gehoorzaam, niet bang, schrikt nergens van. Als pupje dachten we dat hij de lelijkste van de 4 was, maar hij is zo leuk en mooi geworden. Ze schrijven: ‘Het gaat erg goed met Tito . Het is een ontzettend lieve en toegewijde hond.’ Dit alles mede dankzij packleader des huizes Ropatja, die heel consequent is en Tito vanaf het begin aan alles mee liet doen.

 Tito met Oscar

 Tito op wintersport

In 2015 was Tito zelfs te zien op tv in de serie ’Volgens Jacqueline’ van Maria Goos! Dan moet je toch wel goed in je vel zitten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten