vrijdag 14 juli 2017

Maart 5 2017 Lupita's tweede adoptie is een feest.

Lupita, een jaar of 3, met wat Spaanse waterhond en een soort poedelvachtje, heeft 2 kanten: bijzonder energiek, levendig naast rustig, lekker op schoot. Toen Lupita al na een week terug kwam van haar eerste adoptie, omdat ze niet direct alleen kon zijn, zeiden we: 'Dit verdient ze niet.' Gelukkig had ze 2 weken later een nieuw huisje waarin we alle vertrouwen hadden. Haar nieuwe, zeer hond-minded familie had een rustige, nuchtere, positieve en liefdevolle benadering. Ze kreeg alle tijd om te wennen en vervolgens werden er oefenstapjes gezet om te leren af en toe alleen te zijn. Met groot succes. We kregen een heerlijk bericht.
Hallo beste mensen,
Na bijna een half jaar kunnen we wel zeggen dat Lupita op haar plaats is. Hondminded  Lemmer kent onderhand het supersnelle spaanse zwarte hondje van ons, wat op het strand bijna alle honden de baas is in snelheid en uithoudingsvermogen.
Intussen kan ze een lange middag of avond alleen zijn, ze hoeft sinds een maand niet meer in de bench, blijft gewoon alleen in de kamer en dat bevalt haar prima. Ze zit meestal als we terugkomen op een eetkamerstoel zodat ze alles goed in de gaten kan houden. 's Nachts slaapt ze in de bench met het deurtje open en verder alle deuren open, zodat ze af en toe een rondje door het huis kan maken, ze komt 's nachts trouwens nooit boven.
Als we 's morgens beneden komen ligt ze geduldig op één van ons te wachten en heeft geen haast om te voorschijn te komen. Zoals je op de foto's ziet is ze erg gek met onze kleinkinderen en heeft erg veel plezier aan het strandgebeuren. Ze gaat, waar het mogelijk is, mee, zelfs in de winkel in het karretje. Wij kunnen dit opgewekte, vrolijke hondje niet meer missen.
Groetjes van Nettie, Jan en een lik van Lupita.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten