maandag 31 juli 2017

Maart 19 2017 Nog steeds contact met de baasjes van........

Buddy, een dondersteentje zonder een spoortje van kwaad of agressie.‘Het gaat heel goed met ons. Buddy is een lekker vrolijk en gezellig hondje. We hebben net onze dagelijkse boswandeling weer gedaan. Daar genieten we allebei erg van.’
In juli 2013 ging Buddy naar Leeuwarden. Geen kant en klaar hondje. Levendig, waaks, slim, ondeugend. Gelukkig trof hij een moeder en dochter die kunnen genieten van boevenstreken, maar ook de teugels goed in hun serieuze handen hebben. Buddy krijgt heel veel beweging en dat haalt ook altijd de nodige kou uit de lucht.

Weer een staatsieportret van prins Balu: prachtig van binnen en van buiten.


Wat een hond hè! Jullie nog altijd dankbaar!!!’, schrijft Leny, in juni al weer 5 jaar Balu’s bazinnetje.

‘We hebben veel te lachen met Kiona.’
Mama Piki, met misvormd pootje, was met haar 5 pups waaronder Kiona gedumpt in de berm langs een drukke weg. Een bezorgde Roemeen bracht ze naar een industrieterrein naast het spoor en later naar een soort tuin. In augustus heeft Kiona al weer 5 jaar een fijn leven bij Conny en haar familie.
Conny schrijft: ‘Het gaat nu wel weer goed met Kiona. We moesten onze Rusty laten inslapen. Hij was 15 jaar en had kanker. Toen kwam het missen. Maar Kiona heeft het nu goed achter zich gelaten. Tja, veel aandacht doet wonderen. Kan haar overal mee naar toe nemen. Ze luistert goed. Wat een schatje. Wij hebben een kleindochter van 3 waar ze helemaal weg van is.’


Binkie moest 2 jaar inhalen.
‘Het is heerlijk aan de Oude Rijn. En we genieten dagelijks van Binkie en Chica.’ Binkie leefde 2 jaar in het schemerdonker in een huis met veel te veel dieren. En dan ineens de wereld in en zoveel moeten leren: alleen slapen, brokjes eten, aan de lijn lopen .... Het ging heel goed, maar hij hield iets onvoorspelbaars af en toe. 3 jaar geleden kreeg hij daarom een rustig vriendinnetje waarvan hij kon leren. De twee hebben het erg fijn samen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten