maandag 5 februari 2018

September 23 2017 De Roemeense pupjes zijn alle 5 geadopteerd.

Net uit Roemenie aangekomen


Diverse Esperanza werkzaamheden op het thuisfront lopen ook hier in Spanje gewoon door. Zoals overleg over adopties, telefoongesprekken voeren met potentiƫle adoptanten en af en toe een site bericht. Op 10 september kwam Hanke in de late avond met de 5 Roemeentjes in Nederland aan. Ze gingen alle 5 in opvang bij Kim en haar gezin in Zutphen. Petje af. 3 kinderen, eigen huisdieren en dan 5 pups.


Ramzy bij Kim haar zoon
Alfie bij haar vriendje en lookalike Jip

Met Alfie en Puck

Gelukkig ging nummertje 1 al op maandag 11 september naar huis. En dinsdag de 2e. De adoptie van Archy, nu Ramzy en van Alvis, nu Alfie, staat op 16 september onderaan in het site bericht.  Angel en Puck op schoot bij haar nieuwe papa
Er kwam vervolgens ook de nodige belangstelling voor de zwarte zusjes Crina en Craitza. Craitza heeft een tikkie meer wit en is wat kleiner. Ze is ook wat rustiger. Crina, nu Nina is slim en weet soms vrij dwingend duidelijk te maken wat ze wil. Ze plonsde tot schrik van Kim ook zo de IJssel in achter Sepp aan.
Craitza heeft een hele andere en rustiger energie. Dat is goed proeven of het wel past bij de potentiƫle adoptanten. Maar gisteren en vandaag is zowel voor Crina als Craitza hun nieuwe thuis bekend. Crina gaat naar de Achterhoek. Naar mensen die nog rouwden om hun op 16 jarige leeftijd overleden kooiker Dorus. Maar die hun hart nu hebben geopend voor Crina. De kleine Nina, zoals ze gaat heten, wordt verwelkomd door de hele familie: ooms en tantes en oma.
Nina met haar a.s. adoptie ouders                Craitza gaat Ilay heten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten