zondag 11 februari 2018

Oktober 29 2017 Teveel om op te noemen! En veel om dankbaar voor te zijn!


De site loopt weer achter. Na de adoptie van de 5 Roemeentjes die op 10 september kwamen volgde een Spanjereis van 6 dagen. We kwamen terug met 6 honden: Omi en Doris van refugio Sierra Nevada en Turbo, Gordo, Teddy, Nala van de Protectora. Met deze zes tweede kans hondjes deden we mee aan de Open Dag op 7 oktober van Dierenartspraktijk Glas in Diever, samen met nog 4 Bulgaarse pupjes van een andere organisatie. Op de oude Omi na zijn ze allemaal al geadopteerd. Zaterdag 14 oktober kwamen Harry Potter, Piper en Carli en Vivi. De laatste twee hebben ook al een thuis. Dus we hebben al weer veel werk en huisbezoeken achter de rug. Het schrijven blijft er dan bij. Je moet zorgvuldig werken en alles moet in heel goed overleg met de refugio, de transporteur, opvangers, (potentiƫle) adoptanten over alle mogelijke facetten. We proberen met Maureen momenteel ook veel oudere en kwetsbare dieren te helpen. Op 11 november is de aankomst van de oudjes Din en Trompa, een Border Collie en een Engelse Bull samen met de kleintjes Bonny en Peret. Etc.etc.

We gaan de achterstand inlopen, stukje voor stukje. Eerst impressies open dag. Het was fijn dat er ondanks de grijze en kletsnatte dag de hele dag door bezoekers kwamen.


 Kim, vrijwilligster van Esperanza, met zoontje en een Bulgaars pupje     Tessa met de Spaanse Rufo. 2 dagen later was de kleine Doris al bij hen thuis in Assen. Doris heet nu Pippa.
Blijde verrassing! Charlie kwam langs met Nootje: 3 jaar geleden na de open dag geadopteerd. Nootje was toen al 8 en had zeker 5 jaren, misschien nog meer, in een shelter gezeten.


Sam en Max kwamen met hun ouders uit Delfzijl voor Turbo. Turbo is naar Rotterdam gegaan, maar sinds 19 oktober woont Vivi die de 14e naar nederland kwam bij hen.

Jolanda en Harry kwamen langs met Bijou en Tierry die ze vorig jaar op de open dag ontmoetten. Wat hebben de twee een gelukkig jaar achter de rug bij deze fijne baasjes.

En de 5 tweede kans hondjes hieronder kregen na de open dag heel snel een thuis. Het was een groot succes. Binnenkort langere berichten over hun nieuwe thuis.

Doris

Foppe en Nala

Nala

Teddy

Teddy

Turbo, Nala en Teddy

Turbo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten