maandag 5 februari 2018

September 17 2017 Lupita was de hele zomer op reis.


Lupita een heerlijk hondje met een scheut Spaanse waterhond, is nu ruim drie en een half. Ze heeft een zeer energieke kant, maar ligt ook graag heerlijk rustig op schoot. Ze kwam vorig jaar augustus naar Nederland, werd snel geadopteerd en net zo snel weer teruggebracht, al na een week. Ze kon nog niet alleen zijn. Tja ..... Beginnen aan een (adoptie)hond en dan geen tijd nemen voor het opbouwen hiervan. Gelukkig ging ze 3 weken later naar een nieuwe familie, die hiervoor alle rust en tijd nam. Het is helemaal goed gekomen. Vervolgens kreeg ze alle gelegenheid om te wennen aan de camper voor de lange reizen die de baasjes zomers maken. Lees maar hoe Lupita's eerste grote reis verlopen is. Wij zijn zo blij voor dit leuke, lieve hondje.


Hallo Maureen, Dirkje en Michiel,


Het is vandaag precies een jaar geleden dat wij bij Maureen opgehaald hebben. Graag willen wij jullie laten weten hoe het met haar is. Lupita maakt het erg goed, wij denken tenminste dat ze het naar haar zin heeft want ze waakt heel erg over ons en kwispelt de hele dag door. We zijn deze zomer heel lang op vakantie geweest en ze heeft het allemaal goed doorstaan, wij hebben redelijk actieve vakantie's dus dat zegt wel wat.


Vanaf de voorbereiding bij de dierenarts in Lemmer voor de benodigde prik en vragen van onze kant, tot de dierenarts in Zweden voor de verplichte lintwormpil voor Finland, ze ondergaat het allemaal vrij rustig. Van het varen met veren en pontjes kijkt ze ook niet meer op, ze is zelfs mee geweest op een zeilboot. We zijn o.a. met haar in de metro in Helsinki geweest. We zijn met haar in de drukte geweest maar ook op plaatsen waar geen mensen zijn, bergenbeklimmen, fietsen en dan niet onbelangrijk, elke twee dagen op een andere plaats. Lupita ondergaat alles vrij rustig, ze is nieuwsgierig naar alles wat nieuw is en vindt alles leuk. Kortom ze is een ondernemend hondje wat ons elke minuut in de gaten houdt en steeds makkelijker wordt. Ik voeg wat foto's bij van deze zomer.

Groetjes van Nettie en Jan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten