zondag 14 februari 2016

Januari 13 2016 Marley sleept Bongo mee en dat was de bedoeling


Marley (bruin met wit) kwam met zijn broertjes Bob en Rooney naar Nederland vorig jaar eind augustus. Ze waren geboren in een zigeunerfamilie met heel veel dieren en uit deze chaos gered door Spaanse dierenvrienden. Marley toonde zich in de opvang lief van karakter en kon goed overweg met kinderen, katten en andere honden. Hij woont nu in Friesland bij Bongo (de zwarte), die door de dood van zijn hondenvriendje echt van slag was. Ze hoopten dat Bongo door Marley weer wat vrijer en minder bang zou worden. En daar leek het direct al op, want Marley bleek vrij pienter, levendig en pittig. We kregen het fijne berichtje hieronder


Met Marley gaat t goed. Klein, stoer, lief hondje. Af en toe wil hij zich wat bewijzen als er een dominante hond in de buurt komt. Hij gaat dan heel stoer staan en je ziet m groeien. Maar meestal is t een heerlijke knuffel. Wil lekker bij je liggen.

Samen met Bongo gaat t goed. Regelmatig hangt Marley bij Bongo in z’n haren en probeert Bongo mee te trekken. Bongo laat ‘t over zich heen komen. Als Bongo ‘t zat is, geeft hij een knauw. Marley is geslaagd voor de beginnerscursus gehoorzaamheid. Morgen begint cursus gehoorzaamheid vast. Behendigheid doen we ook. Tijdje niet geweest ivm nieuw werk van mij. Maar Marley is heel enthousiast met behendigheid.

Groeten, Francis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten