donderdag 22 december 2016

December 20 2016 Mooie foto’s en berichten van Okkie, Ulli en Bo: ze kunnen hun geluk niet op.

Op 7 december berichtten we over 3 mooie plaatsingen van oudere honden en dat nog wel in de slappe adoptiemaand voor de kerstdagen. We konden ons geluk niet op. Nou, deze 3 ook niet. Ze zijn weer meer dan goed terecht gekomen. Een zegen!

Spelen met Jip en Jan

Okkie geniet van het fijne leven bij Ewout en Lia. En niet minder van haar vrienden Jip en Jan. Het blijft een droom dat een in Roemenië op straat geboren dier na ruim 7 jaren een thuis heeft gevonden. Na een bange start waarin Okkie helemaal de weg kwijt was leert ze steeds meer genieten: op de bank, van het spelen, zelfs een bal gepakt! Steeds een stapje verder.

Op de bank met Jip

Bo


Bo, ons Nederlandse pechvogeltje van 8 jaar, is nu op zijn vijfde of zesde adres. En wat voor adres: een moeder en dochter die niet zonder hondje kunnen, en ook nog eens trimster zijn en een dierenstudie volgen. Het gaat super. Behalve alleen zijn. Maar dat snappen ze als geen ander: als je zo vaak weer weg moest … Bo mag daarom altijd mee naar de trimsalon en op bed slapen. Het resultaat van die veiligheid: een blije, gehoorzame knuffel die nu al los loopt op de hei. En met de gezondheid komt het ook wel goed. Straks nog een gebitsreiniging en lekker afvallen door bewegen en verstandig eten.

Bo op de hei


Ulli van 9 had een slecht leven in Spanje. En hij moest zich altijd staande houden tegen andere honden en alles zelf regelen. Na een prima start de eerste dagen merken ze dat hij ook (onverwacht) kan uitvallen en blaffen: toch weer onder spanning door het opnieuw verkassen en de vele nieuwe prikkels. Gelukkig is Ulli ook een heerlijke, lieve knuffelkont. Hij zal tijd en begeleiding nodig hebben. Maar dat geduld en die kennis hebben deze twee geweldige baasjes.

Bij Conny in de Protectora Fuente Vaqueiros


Geen opmerkingen:

Een reactie posten