donderdag 3 november 2016

September 27 2016 Nicko is op zijn bestemming gekomen.


Straatmixje Nicko uit Bulgarije heeft zijn socialisatiegaten in no time gedicht. Hij was 2 maanden in opvang bij Maureen. Het leek een baby die echt alles nog moet leren. Straat met verkeer: eng. Mensen: eng. Lijn: eng. Megablaffen naar alle onbekende dingen …. Op 8 augustus werd hij geadopteerd, toen 7 à 8 maanden oud. We gaven vele waarschuwingen mee tijdens het huisbezoek. Hoewel moeder Annechien en haar beide kinderen van 9 en 12 met hun grote hondenervaring en -liefde perfect leken, waren we toch bang dat de straat misschien niet rustig genoeg was en dat Nicko eigenlijk een andere stabiele hond nodig had.


Niks van dit alles. De in wezen speelse en zachtaardige Nicko kwam vanaf dag 1 tot rust en lijkt een andere hond niet nodig te hebben. Nicko is thuis, hoeft niet meer te overleven, zijn familie is zijn veiligheid. Verkeer, vreemde mensen, de lijn: alles binnen de kortste keren prima. Hij vindt het geweldig in het park waar veel andere honden zijn, loopt overal frank en vrij naar binnen.


Dit was het laatste berichtje:
Nicko blijft het superleuk doen. Leert elke dag weer bij. Spetteren in het water of op z'n nieuwe kussen. 1 groot feest!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten