woensdag 25 april 2018

December 7 2017 Lara bloeit!


Vandaag een fijne update over Lara: ‘Het gaat prima, wij genieten van Lara, Lara geniet van ons. Lara lijkt haar draai prima gevonden te hebben. Alsof zij altijd al bij ons is geweest. Vandaag is zij naar de trimster geweest. En zij is toch mooi geworden!

Daar hoeven we geen woord aan toe te voegen. We zijn alleen maar heel blij en dankbaar. Want als er eentje dit is gegund, dan is het Lara. Al meer dan een jaar zat ze in de Protectora. Waarschijnlijk speelde het smoeltje haar parten. Terwijl ze zo’n leuk en eigen karakter heeft. Deze mensen kijken door uiterlijk heen, zagen wat een fijn hondje dit is en gaven haar een nieuwe kans op leven.


Hieronder is ze net in Nederland. Ze paste zich wondersnel aan. Ze kan rustig zijn en heel blij en speels, actief. Wat waren we blij dat ze al binnen een paar weken haar eigen, fijne familie vond.

Hier is Lara nog Vivi, haar naam in Spanje. De mensen van de refugio doen hun uiterste best voor de dieren, maar het blijft een zwaar en karig bestaan voor de dieren.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten