woensdag 25 april 2018

December 3 2017 Een intensieve, mooie dag in de dichte mist.

 mist op de veerpont

Gisteren arriveerden we om 10.30 in Leerdam voor Trompa. Wat een fijn huisbezoek. Aan bazinnetje Febe vertrouwen we haar voor de volle 100 % toe. Zorgzaamheid en liefde, dat zal Trompa, die al in haar bonustijd leeft, krijgen. Voor Febe kan de komende week niet snel genoeg gaan, want Trompa kan pas zaterdag gehaald worden. Febe’s moeder gaat mee naar Drenthe en werk en oppas van haar 3 Roemeense honden en van Lizzy vragen enige organisatie.

Niki, Rafa en Lizzy
Het filmpje van Trompa bij het sitebericht hieronder was niet het goede. Hierbij alsnog ‘Trompa snurkt.’


Intussen blijft Trompa bij Maureen genieten. Ze is zelfs op haar wel hele hoge leeftijd een beetje verliefd: op Peret.


Daarna door naar het Brabantse Heeswijk-Dinther voor een nabezoek voor Pietertje. Het was heel mistig en voor de Waalbrug gooide een file van 10 km door een ongeluk roet in het eten. Na de brug dus bij de eerste afslag van de snelweg af om binnendoor via tweebaanswegen te gaan. Dat was goed kijken en soms even zoeken. Ineens belandden we bij een veerpont over een of andere Maas-arm. We waren de enige auto. Maar we konden er zo op rijden en hij vertrok meteen! Met anderhalf uur vertraging arriveerden we.Pietertje met baasjes en Master

Wat een vreugde om de kleine Pietertje weer te zien. Hij is van de hel in de hemel gekomen. Van een dodingstation naar een warm nestje. Ierse Setter Master is een schat. Pietertje is de baas. Hoe klein ook, dit hele pittige ventje is na een uur wandelen echt nog niet moe. Gelukkig maken ze dagelijks een lange boswandeling. Dat doet het manneke goed. Hij is in de beste handen. Soms kan hij heel schel blaffen. Dan wordt hij op rustige en duidelijke wijze even gecorrigeerd. Het is logisch dat zijn Spaanse rugzakje niet zomaar even in de kast gelegd kan worden.Bij deze stabiele, sportieve baasjes die Pietertje met liefde sturen gaat het helemaal goedkomen.

Pietertje, Master en Rafa Pietertje speelt
Geen opmerkingen:

Een reactie posten