vrijdag 17 november 2017

Mei 13 2017 Nature Dog Shelter: tot slot

Op 7 en 8 mei staat ons bezoek aan dit shelter op de site. En foto's van veel van de 350 honden, grotendeels in kennels, die we allemaal langs geweest zijn. Hoe, daarover volgt nog overleg met enkele andere betrokkenen, maar we gaan proberen op een aantal manieren te helpen. Af en toe ook met adoptie. Gisela komt so wie so ook naar Nederland, schreven we al. En hopelijk komt ook voor de 7 pups die in de strenge winterkou gevonden werden een oplossing. We gaan ons best doen. Meer adopties en verbeteringen zijn hier dringend nodig. Een week geleden kwam dus het drietal Riri, Constantin en Fresia mee naar Nederland. En wat gebeurde er, als zo vaak? Bij terugkomst van de luchthaven troffen Carmen en haar dochter Klara 2 hondjes aan. Ze kregen ze niet te pakken en hebben voer en water neergezet.


Vlak bij ingang shelter gevonden,
nog zo jong

.           Klara wist ze te vangen de volgende dag.

De dag ervoor was de 8 maanden oude Luiza aangetroffen.Carmen appte wat treurig 'So 3 dogs left in adoption and 3 at the gate'.

Naast de 350 honden zijn er nog 40-50 katten. Ook zij hebben verzorging nodig en een thuis. We hebben Carmen net de helft van de kosten voor een ronde anti vlooien- en tekenmiddel voor alle katten overgemaakt.

Een laatste selectie honden: Ze zijn allemaal zo vriendelijk en willen zo graag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten