zondag 16 oktober 2016

September 14 2016 Samenwerking in Boekarest

Esperanza dringt altijd aan op samenwerking. Als je goed en effectief samenwerkt komt dat ten goede van dieren. Vaak zie je helaas toch dat ieder voor zich en ook nog naast in plaats van met elkaar werkt.

In mei bezochten wij aan de rand Boekarest de refugio van Monica Semeniuc. Carmen Costea heeft haar honden daar ondergebracht na ze uit de refugio van Fundulea te hebben gehaald. Wij hielpen daar met honderden kilo’s voer en een nieuwe betonmolen.


Vervolgens hebben de kliniek van Garovitsa en Rudi Hofman bezocht, een indrukwekkend dierenartsen echtpaar dat een grote kliniek heeft opgebouwd en een klein shelter in Boekarest heeft en nog een groot shelter (600 honden) buiten Boekarest, voorheen een dodingsstation, alles onder de naam Dog Rescue Romania. Zij organiseren veel sterilisatie- en castratiecampagnes in hun regio en helpen heel veel, ook vaak gewonde dieren. Wij hebben hen tot nu toe eenmalig ondersteund.

Tot onze vreugde zagen we nu dat Rudi en Garovitsa Hofman een sterilisatiecampagne hebben georganiseerd in het shelter van Monica Semeniuc. Dat is een grote hulp voor haar.

In onderstaand filmpje komt Rudi Hofman aan in de refugio van Monica.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten