woensdag 17 oktober 2018

April 17 2018 Fijn, die mensen die dwars door het uiterlijk heen kijken. Kleine Dulce is al thuis!


Net als Lara (eerst Vivi) heeft Dulce een centenbak om u tegen te zeggen. En net als Lara vond ze supersnel een topplekje. Heerlijk, die mensen die het dier zien, dwars door uiterlijk heen kijken. Het zelfs eigen en uniek vinden. Had Lara snel een thuis, Dulce was al geadopteerd vanuit Spanje. Haar nieuwe baasje reageerde op Cairn Terrier mix Lio, maar dat leek Maureen onverstandig in combinatie met Westy Tommy die hij al heeft. Het werd toen zonder aarzelen Dulce die zaterdag met 6 andere honden zou komen.
thuis 

Dulce is 2 jaar geschat en van een hele drukke weg geplukt waar ze dagen ontredderd rond liep. Ook in het shelter (de Protectora in Fuentevaqueros bij Granada) nog flink van slag. Maar kleine Dulce heeft veerkracht. Ze werd zondag direct opgehaald en woont nu aan de rand van Assen. Je wandelt zo het huis uit richting uitgestrekte bos en heidevelden.
Dulce heeft een baasje die een enorme rust uitstraalt. En dat is het medicijn. Ze was gelijk thuis en is helemaal niet meer van slag. Ze eet goed, wandelt mee en ’s avonds had het baasje al aan beide kanten een hondje tegen zich aan op de bank.

 Dulce

  Tommy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten