maandag 11 juli 2016

Juli 1 2016 Hongaarse Rusty geniet!


‘Hallo Dirkje, Rusty is een hele lieve, vrolijke hond. Rosalie heeft Michiel vandaag ook een paar filmpjes en foto’s via whatsapp gestuurd. Hier nog een paar foto’s van Rusty. Groetjes familie Smit.’


 
We wisten al dat het super ging vanaf het begin. Het is een prachtige match tussen Rusty en het gezin Smit. Rusty is nu 3 maanden bij hen en inmiddels een lekkere puber van een jaar en 2 maanden oud. Hij heeft een roerige levensstart achter de rug. Het piepkleine pupje lag alleen maar aan de ketting in de hete zon met amper water. Hij was een maand of 3, toen de in Hongarije wonende Nederlander Jochem hem redde. Hij vond al snel een op zich goed plekje voor Rusty, maar door het vele alleen zijn daar ging het fout. Hij werd lastig en ging slopen. Jochem haalde hem terug en op 15 maart kwam hij naar Nederland. Hij had het heerlijk in de liefdevolle opvang in Lippenhuizen bij Chantal en haar gezin en de vele andere honden. Gelukkig kreeg hij snel zijn echte, eigen blijvende thuisbasis. Nu mag hij zich voorgoed hechten. En dat gebeurt volop van beide kanten.

Dochter Rosalie is echt het bazinnetje, dat hem van alles leert, maar ze zijn allemaal blij met hem. Het gaat zonder wanklanken. Omdat Rusty een fijne hond is, maar ook omdat er veel in Rusty wordt geïnvesteerd. Hij leert veel, wordt goed opgevoed en gecorrigeerd, en hij komt niks te kort qua lopen en zwemmen en spelen met soortgenootjes.     


Geen opmerkingen:

Een reactie posten